Ce se întâmplă cu cei care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap (deşi nu sunt) în parcare unui supermarket din România

Postat la 21 iunie 2017 524 afişări

Unul din gesturile frustrante îl reprezintă parcatul pe locul persoanelor cu handicap. Cu ce te încurcă să parchezi câţiva metri mai încolo? Dorinţa de a fi şmecher? Această dorinţă se plăteşte scump la Lidl.

Ce se întâmplă cu cei care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap (deşi nu sunt) în parcare unui supermarket din România

Pe Facebook, Cristi F. Ştefan din Bucureşti a scris: „Lidl Romania a devenit de astăzi magazinul meu preferat, iată de ce.

Toţi cei care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap (deşi nu sunt), ori pe lângă locurile de parcare, primesc bonus pentru şmecherie o roată blocată.

Treaba asta mi-a plăcut foarte mult şi cred că e singura soluţie pentru România.

Taxa pe şmecherie.

Dacă eşti şmecher, plăteşti. Simplu.

Bravo!

PS: Nu am fost plătit de LIDL să zic asta”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.