Ce se întâmplă cu angajaţii Carrefour-ului care se închide

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 08 ianuarie 2018 166 afişări

Pe 15 ianuarie, hipermarketul Carrefour din Vitantis Shopping Center se va inchide, aşa cum a scris în premieră Business Magazin în decembrie 2017. "După o analiză atentă şi fundamentată, Carrefour a agreat împreună cu partenerul sau, Revetas Capital, să închidă hipermarketul Carrefour din Vitantis Shopping Center, având în vedere schimbarea mediului de piaţă şi a preferinţelor clientilor săi din zona aferentă, pe parcursul celor 10 ani de operare", se arată într-un comunicat de presă transmis de Carrefour.

Ce se întâmplă cu angajaţii Carrefour-ului care se închide

Fiecărui angajat i s-a oferit posibilitatea de a alege noi puncte de lucru în care ar dori să activeze – magazin, sediu sau depozit - luând în calcul criterii precum proximitatea faţă de casă sau traseul până la muncă, pentru cei din afara Bucureştiului. În momentul de faţă, toţi angajaţii hipermarketului Carrefour Vitantis s-au transferat sau urmează să fie transferaţi în punctele de lucru care au reprezentat prima lor opţiune, pe postul pe care şi l-au dorit, conform informaţiilor din comunicatul de presă.

Reţeaua franceză de comerţ este prezentă pe piaţă de 17 ani iar anul trecut a deschis peste 26 de supermarketuri si 1 nou hipermarket în Râmnicu Vâlcea; compania este al 3-lea angajator din România, cu peste 17.000 de colaboratori. Carrefour operează acum în România 317 magazine.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carrefour,
inchidere,
angajati,
hipermarket,
shopping

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.