Ce şanse sunt ca Viorica Dăncilă să candideze la Preşedinţie. Ce spun liderii PSD

Postat la 12 iulie 2019 37 afişări

Niculae Bădălău, lider al PSD Giurgiu şi ministru al Economiei spune, pentru MEDIAFAX, legat de anunţul Vioricăi Dăncilă, potrivit căruia dacă partidul îi va cere să candideze la preşedinţie o va face, că este de apreciat mesajul, important fiind însă ca PSD să câştige.

Ce şanse sunt ca Viorica Dăncilă să candideze la Preşedinţie. Ce spun liderii PSD

"Este de apreciat faptul că doamna preşedintă Dăncilă vrea să candideze sau se oferă să candideze. În acest moment sunt nişte măsurători şi, în funcţie de aceste măsurători, CEX- ul va lua decizia cea mai bună. Eu nu am nimic împotriva niciunei candidaturi, ceea ce eu îmi doresc este ca candidatul propus de Partidul Social Democrat să câştige alegerile.

Şi aici avem foarte mulţi oameni valoroşi: doamna preşedintă Dăncilă, domnul ministru Teodorovici, doamna Firea, cei care s-au oferit să candideze cu siguranţă că sunt oameni de partid, ideea este sa realizăm o coeziune şi tot partidul să se mobilizeze pentru a câştiga alegerile. Partidul Social Democrat tot timpul a oferit candidaţi buni. Mi s-a părut o declaraţie responsabilă, o declaraţie de asumare, pentru ca nu e simplu ca preşedinte să-ţi asumi o asemenea sarcină", a declarat Niculae Bădălău, pentru MEDIAFAX.

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a declarat, joi, că dacă partidul îi va cere să candideze la alegerile prezidenţiale, va accepta ce spune formaţiunea şi nu va da înapoi, menţionând însă că opţiunea sa este să meargă în spatele altui candidat. "Nu am luat încă în calcul acest lucru, am considerat că voi merge cu un candidat, iar eu ca prim ministru şi preşedinte PSD îl voi sprijini.

Dar nu vreau să creadă că sunt un om laş. Dacă partidul îmi va cere acest lucru şi va crede că este singura soluţie, voi accepta ceea ce spune partidul. Dar în acest moment, eu cred că este bine să avem un candidat şi eu să sprijin acel candidat. (...) Dacă nu există o altă opţiune care efectiv să ne ducă spre turul II, dacă partidul va cere, nu voi face un pas înapoi, dar opţiunea mea este să merg în spatele altui candidat", a spus Viorica Dăncilă, la DC News.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
candidati,
presedintie,
lideri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.