Ce SALARIU are Firea la Primăria Bucureşti. Cât de BOGATĂ este, de fapt, primăriţa Capitalei. Averea ei, impresionantă

Postat la 10 iulie 2018 344 afişări

Primarul general Gabriela Firea a avut anul trecut un salariu de 119.000 de lei, adică aproximativ 10.000 DE LEI PE LUNĂ, potrivit declaraţiei de avere pe care Firea a publicat-o recent. Edilul deţine bijuterii şi tablouri în valoare de 240.000 DE EURO.

Ce SALARIU are Firea la Primăria Bucureşti. Cât de BOGATĂ este, de fapt, primăriţa Capitalei. Averea ei, impresionantă

În comparaţie cu 2016, când Gabriela Firea a deţinut funcţia de primar începând cu a doua jumătate a anului şi a câştigat peste 39.000 de lei, în 2017, edilul a câştigat 119.000 de lei în calitate de primar al Bucureştiului, adică aproximativ 10.000 de lei net pe lună.

Potrivit declaraţiei de avere pe care a publicat-o recent pe site-ul instituţiei pe care o conduce, Gabriele Firea deţine bijuterii din aur, metale preţioase şi tablouri care însumează 240.000 de euro.

Firea deţine şase terenuri, dintre care trei intravilane, unul extravilan şi două forestiere, la care primarul deţine o cotă parte. ÎAre o singură maşină, marca Mercedes, cumpărată în anul 2010.

În declaraţia de avere a primarului general apare şi venitul soţului ei, primarul comunei Voluntari, Florentin Pandele care a încasat anul trecut a avut un venit de peste 81.000 de lei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.