Ce s-a întâmplat cu laptopul cu trei ecrane 4K? A fost furat

Postat la 10 ianuarie 2017 473 afişări

Ce s-a întâmplat cu laptopul cu trei ecrane 4K? A fost furat

Razer a prezentat la CES 2017, Las Vegas,  Project Valerie, un laptop de gaming ultra performant, echipat cu 3 display-uri 4K de 17,3” şi evident, hardware care să le susţină. Desigur, acest produs nu va ajunge în viitorul apropiat pe piaţă, însă ideea din spatele lui este foarte interesantă. Toată presa de specialitate a fost impresionată de produsul celor de la Razer, însă nu doar jurnaliştii. Laptopul a stârnit un interes atât de mare, încât a fost furat în ultima zi de târg.

Hoţul a furat două concepte ale companiei, printre care şi laptopul cu trei ecrane. „Am fost informat că două dintre prototipurile noastre au fost furate astăzi din cabina de la CES”, a scris pe Facebook şeful companiei, Min-Liang Tan, potrivit Go4it.ro

Nu este exclusă varianta spionajului industrial. Este foarte posibil ca dispozitivele concept să fi fost furate de o companie rivală pentru a fi studiate în detaliu.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.