LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Ce poţi să cumperi cu 1 leu de Black Friday 2018. Cosmetice si haine sub 10 lei

Postat la 16 noiembrie 2018 2640 afişări

De Black Friday 2018 găsiţi cărţi, materiale educative, jucării şi produse cosmetice la preţuri curprinse între 1 leu şi 10 lei.

Ce poţi să cumperi cu 1 leu de Black Friday 2018. Cosmetice si haine sub 10 lei

Libris are oferte promoţionale la cărţi şi materiale educative, care pornesc de la 1 leu. „Cronica vieţii mele”, scrisă de laureatul Nobel Bob Dylan, beneficiază de o reducere de 84%, astfel că poate fi găsită la 5,51 lei. 

Libris are oferte şi la cărţile pentru copii şi materialele educative. De exemplu, harta fizică a României costă 81 de bani, iar poveştile copilăriei, precum „Alice în Ţara Minunilor”, „Peter Pan”, „Frumoasa şi Bestia” beneficiază de o reducere de 40%, costând doar 2,7lei.

 

Totodată, la Diverta puteţi găsi cărţi de joc educative la doar 4,95 lei.

 

Cărtureşti vine cu reduceri de până la 70%.  De exemplu, un suport pentru pahar Van Gogh costă doar 2,8 lei. 

 

Nichiduţă oferă reduceri la jucăriile pentru copii. De exemplu, o zornăitoare „girafa amuzantă” poate fi găsită la doar 9 lei. Vedeţi aici oferta completă. 

 

Cu oferte irezistibile, de până la 70%, vine şi Melkior. De exemplu, creioanele contur de buze pot fi găsite la doar 8,7 lei, iar oja beneficiază de o reducere de 50% şi costă doar 4,95 lei. De asemenea, puteţi găsi tatuaje metalice cu doar 5,97 lei. 

 

Starshiners oferă reduceri la haine de până la 80%. De exemplu, topul secret roşu beneficiază de o reducere de 80%. Îl puteţi achiziţiona cu doar 9 lei, aici. Şosetele din material gros şi pufos au reducere de 51%, scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
black friday,
cosmetice,
haine,
carti,
gasire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.