Ce pensie are acum Petre Roman, primul premier al României după Revoluţie

Postat la 12 aprilie 2018 399 afişări

A fost un personaj principal al Revoluţiei din 1989, fiind cel care a anunţat la Televiziunea Română că „dictatorul Ceauşescu a fost înlăturat”. Mai mult, la 26 decembrie 1989, Petre Roman a fost numit prim-ministru, fiind primul premier al României post-decembriste, funcţie pe care a ocupat-o până în toamna anului 1991, scrie Gandul.info

Ce pensie are acum Petre Roman, primul premier al României după Revoluţie

De atunci, pentru Roman, a urmat o îndelungată carieră politică, ultimul mandat de parlamentar al acestuia încheindu-se anul trecut.

Bugetul.ro vă dezvăluie astăzi ce pensie încasează Petre Roman, fost profesor universitar. Potrivit ultimei declaraţii de avere, Roman primeşte anual 38.500. Aceasta înseamnă că primul şef al Guvernului României post-decembriste are o pensie de peste 3.200 de lei (3.208,33 lei), potrivit bugetul.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.