Ce meserie a avut Antonia înainte de a fi cântăreaţă. „Făcea 10 dolari pe oră”

Postat la 06 mai 2018 21784 afişări

Antonia a mărturisit că, înainte de a cunoaşte succesul din postura de cântăreaţă, a avut o altă meserie. Se pare că şi pe aceasta artista o făcea la fel de bine.

Ce meserie a avut Antonia înainte de a fi cântăreaţă. „Făcea 10 dolari pe oră”

Antonia, înainte să vină în România şi să aibă parte de succesul de astăzi, pe vremea când locuia în America, a lucrat ca babysitter.  „Se băteau părinţii din cartier pe ea ca să stea cu copiii lor. Pentru că, după ce copiii mâncau şi adormeau, ca să nu se plictisească, Antonia le strângea jucăriile, spăla vasele, făcea ordine. Normal că toţi o solicitau! Şi făcea 10 dolari pe oră! Eu îi puneam deoparte, într-un cont.

Apoi, când făcea modelling, era plătită cu 1.000 – 1.200  de dolari! Iar la 18 ani avea în cont 12.000 de dolari, pe care i-a folosit când s-a întors în România”, a povestit mama Antoniei, Denise Iacobescu, potrivit Click.

VEZI AICI O GALERIE FOTO CU ANTONIA

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.