Ce destinaţii de vacanţă caută românii pe Google

Postat la 02 iulie 2015 413 afişări

Ce destinaţii de vacanţă caută românii pe Google

Românii caută oferte de vacanţă cu precădere în Grecia (37%), Turcia (13,47%) sau Bulgaria (12%), potrivit unei analize realizate de Fortuna Business Travel şi SEOmonitor, în funcţie de căutările pe Google ale doritorilor de concedii.

Ţările care au fost chestionate în acest sens sunt Italia, Germania, Grecia, Spania, Franţa, Polonia, România, Turcia, Olanda şi UK. Rezultatele arată că destinaţiile preferate de majoritatea europenilor sunt Turcia, Grecia, Spania, dar şi Croaţia, Malta sau Portugalia.

Spre exemplu, dintre cele 40 de destinaţii stabilite, britanicii preferă în proporţie de 14% Turcia, 12 % Grecia şi 10% Malta. Cei mai mulţi spanioli îşi caută locuri de petrecut vacanţa tot în ţara lor, urmând destinaţii precum Grecia, Portugalia, Malta şi Italia.

Fortuna Business Travel prezintă rezultatele acestui studiu prin intermediul unei „hărţi” a căutărilor turistice pe Google. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-destinatii-de-vacanta-cauta-romanii-pe-google-14536118
14536118
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.