Ce DECIZIE a luat dictatorul din Coreea de Nord pentru sora sa, considerată "prinţesa" ţării

Postat la 09 octombrie 2017 1425 afişări

În mijlocul unei dure confruntări presărate cu ameninţări cu declanşarea războiului cu preşedintele SUA, Donald Trump, Kim Kong Un şi-a făcut timp în weekend pentru a lua o decizie extrem de importantă pentru sora sa mai mică.

Ce DECIZIE a luat dictatorul din Coreea de Nord pentru sora sa, considerată "prinţesa" ţării

Kim Jong Un a decis să o promoveze pe Kim Yo Jung, cea mai mică dintre copiii fostului lider Kim Jong-Il, la o şedinţă a partidului. Kim Yo Jung, considerată "prinţesa Coreei de Nord", a ajuns astfel într-o funcţie cheie pentru luarea de decizii, informează Reuters. Mişcarea reprezintă o consolidare a puterii politice a familiei.

Tânăra de 28 de ani şi-a înlocuit mătuşa, pe Kim Kyong Hui, care era una dintre cele mai importante sfătuitoare ale lui Kim Jong-Il.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.