Ce companie aeriană oferă bilete cu 9.99 euro de Ziua Naţională a României. Către ce destinaţii sunt valabile

Postat la 27 noiembrie 2015 3096 afişări

Ce companie aeriană oferă bilete cu 9.99 euro de Ziua Naţională a României. Către ce destinaţii sunt valabile

Ryanair  lansează o ofertă specială de Ziua Naţională a României pentru toţi clienţii români: zboruri începând de la €9.99. Acest tarif special se aplică pentru anumite zboruri cu plecare din Bucureşti pe rutele către Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino şi Bologna pentru călătorii în perioada Ianuarie – Martie 2016.

Locurile trebuie rezervate numai de pe site-ul companiei înainte de miezul nopţii, miercuri, 2 decembrie.

“Ryanair sărbătoreşte Ziua Naţională a României prin scoaterea la vânzare a locurilor la preţuri începând de la €9.99 pentru unele zboruri din Bucureşti către Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino şi Bologna pentru călătorii în ianuarie, februarie şi martie. Aceste locuri vândute la preţ promoţional pot fi rezervate până la miezul nopţii, miercuri, 2 decembrie. Pentru a profita de ofertă şi a evita epuizarea locurilor promoţionale, clienţii sunt invitaţi să acceseze site-ul companiei.”

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-companie-aeriana-ofera-bilete-cu-9-99-euro-de-ziua-nationala-a-romaniei-catre-ce-destinatii-sunt-valabile-14901571
14901571
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.