Ce companie aeriană angajază stewardese din România. Vezi ce salariu oferă şi care sunt condiţiile pentru a fi angajat

Postat la 13 octombrie 2015 1194 afişări

Ce companie aeriană angajază stewardese din România. Vezi ce salariu oferă şi care sunt condiţiile pentru a fi angajat

Rsc consulting, agenţie de plasare a forţei de muncă în străinătate,  anunţă un nou proiect de selecţie de însoţitoare de bord la Cluj-Napoca, în vederea angajării a 25 de românce în cadrul companiei de aviaţie Flynas.

Evenimentul de selecţie  va avea loc vineri, 16 Octombrie 2015, începând cu ora 8:00, la Hotel RAMADA Cluj-Napoca.

Pentru a putea aplica, candidatele trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe: trebuie să aibă minim studii liceale (document de absolvire liceu), vârsta cuprinsă între 21 şi 30 de ani, înălţime minimă 160 cm, greutate proporţională cu înălţimea, abilitatea de a înota, fluenţă în limba engleză (scris şi vorbit). De asemenea, candidatele nu trebuie să aibă tatuaje, pierce-uri sau cicatrici la vedere.

Tinerele vor fi angajate cu un contract de muncă pe o perioadă de 2 ani, cu posibilitate de reînnoire. Compania oferă training gratuit şi 80% din salariul de încadrare pe perioada  trainingului  organizat în primele 6-8 săptămâni de la angajare. Apoi  salariu lunar va fi aproximativ de 2.400 de dolari (în funcţie de orele de zbor efectuate). 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-companie-aeriana-angajaza-stewardese-din-romania-vezi-ce-salariu-ofera-si-care-sunt-conditiile-pentru-a-fi-angajat-14835563
14835563
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.