LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Ce capital poţi atrage la BVB şi cât te costă să îţi listezi compania?

Autor: Florin Casota Postat la 12 decembrie 2017 98 afişări

Să presupunem că ai o companie cu o potenţială capitalizare de piaţă de 150 milioane de lei şi doreşti să strângi 50 milioane de lei pentru a investi în dezvoltarea companiei. Ce costuri trebuie să iei în considerare şi cum diferă ele în funcţie de piaţa unde urmează să fie listată compania? Află dintr-un infografic special conceput pentru antreprenori de către BVB

Ce capital poţi atrage la BVB şi cât te costă să îţi listezi compania?

Potrivit BVB pentru a atrage 50 de milioane de lei, prin listarea la bursă, compania trebuie să cheltuiască 129.719 lei.

 

Costurile prezentate în infografic sunt prestabilite, iar capitalul atras în urma listării nu trebuie rambursat. În plus, există multe alte beneficii care vin împreună cu listarea, publicitatea în mass-media fiind unul dintre ele, astfel încât banii pe care îi investiţi în listare nu sunt bani pierduţi.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.