Ce cadou face Gabriela Firea de Paşte bucureştenilor. Se întâmplă pentru prima dată în istoria oraşului

Postat la 14 martie 2017 2154 afişări

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni că iluminatul festiv de Paşte din Bucureşti ar uma să coste în jur de 176.300 euro, beculeţele costând 1.300 de euro, iar manopera şi energia electrică, aproximativ 175.000 de euro.

Ce cadou face Gabriela Firea de Paşte bucureştenilor. Se întâmplă pentru prima dată în istoria oraşului

"Iluminatul festiv, incluzând aici beculeţele - în jur de 1.300. Manopera şi energia electrică – 175.000 de euro. Păi, un milion de euro l-am economisit de la Arena Naţională. Vreo cinci milioane de la firmele de avocatură care se îmbogăţeau pe bugetul Capitalei şi multe alte zeci de milioane de euro pe care le-am economisit prin contracte cu Primăria Capitalei. (...) Ştiu că este un proiect al primăriei Capitalei, a fost o solicitare a mai multor cetăţeni să avem un oraş curat şi de asemenea, înfrumuseţat, şi cu siguranţă vom face tot ceea ce este posibil astfel încât şi costurile să fie unele reduse. Având în vedere cât de multe economii am făcut la buget în această perioadă, cred că putem să alocăm o sumă mică şi pentru ca Bucureştiul să fie ornat frumus de Paşte", a declarat, luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, după şedinţa Asociaţiei Municipiilor din România, la şedinţa Asociaţiei Municipiilor din România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.