Ce avere uriaşă are Ion Caramitru! Este considerat cel mai bogat actor român

Postat la 04 iulie 2019 1848 afişări

Duminică au avut loc proteste majore ale actorilor în Piaţa Victoriei. Aceştia au făcut un gest de solidaritate pentru cei care au fost concediaţi ca urmare a tăierii salariilor. Ion Caramitru a fost cel care a declanşat totul, deşi deţine o avere enormă împreună cu soţia lui.

Ce avere uriaşă are Ion Caramitru! Este considerat cel mai bogat actor român

Averea uriaşă a lui Ion Caramitru! Este considerat cel mai bogat actor român

200 de persoane s-au strâns în faţa Guvernului, în frunte cu actorul Ion Caramitru, care este şi directorul Teatrului Naţional Bucureşti, a mărturisit că au fost luni de zile de când cere posturi la minister. 54 de angajaţi din corpul tehnic al Teatrului Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti au fost concediate la finalul acestei stagiuni teatrale.

'În 2005, când am venit la direcţia Teatrului, erau numai trei săli şi 500 de angajaţi. Acum şapte săli şi 480 în schemă. Dacă faceţi raportul vă daţi seama câţi ar mai trebui, 650 de angajaţi. Nu-i avem şi atunci am fost nevoiţi să angajăm printr-o agenţie de forţă de muncă 54 de oameni, ca să putem funcţiona minimal. Din 54, 39 sunt tehnicieni de scenă, fără de care nu poţi deschide nimic', a subliniat directorul TNB, pentru Digi2.

Acum, Ion Caramitru se luptă pentru un buget mai mare la Cultură şi este alături de cei care au rămas fără locuri de muncă. Pe de altă parte, actorul a strâns de-a lungul timpului o avere considerabilă, alături de soţia lui, Micaela Caracaş. 

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
caramitru,
avere,
actor,
roman

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.