Ce afaceri are Dan Negru şi cât valorează casa în locuieşte - GALERIE FOTO

Postat la 06 octombrie 2018 43552 afişări

Dan Negru este un om chibzuit, care a ştiut să investească banii pe care i-a strâns de-a lungul timpului. Economiile de sute de mii de euro au folosit pentru construirea mai multor imobile în Bucureşti.

Ce afaceri are Dan Negru şi cât valorează casa în locuieşte - GALERIE FOTO

Mai exact în clădiri de birouri, pe care le-a închiriat pe mulţi bani  în perioadele grele, de criză financiară, dublându-şi astfel investiţia. Prezentatorul tv deţine şi o vilă, în centrul Capitalei, evaluată la 400.000 de euro.

Casa e construită pe o suprafaţă de 350 de metri pătraţi, are cinci dormitoare şi un living. Şi curtea este foarte mare, de 1.300 de metri pătraţi. Vara, vedeta tv adoră să grădinărească.

VEZI AICI CASA

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.