LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Ce a răspuns MAI la întrebarea „Ce înregistrează radarul dacă merg pe un drum cu 160 km/h iar din faţă bate vântul cu 120 km/h”. Răspunsul a devenit viral

Autor: Alex Ciutacu Postat la 18 iunie 2018 735 afişări

Ce a răspuns MAI la întrebarea „Ce înregistrează radarul dacă merg pe un drum cu 160 km/h iar din faţă bate vântul cu 120 km/h”. Răspunsul a devenit viral

Un utilizator de Facebook a întrebat pe pagina oficială a Ministerului Afacerilor Interne - „Dacă merg pe un drum cu 160 km/h iar din faţă bate vântul cu 120 km/h, ce viteză înregistrează radarul ascuns prin boscheţi? Ia jucaţi-o p'asta!"

Răspunsul autorităţilor a devenit viral.

„ 1. Având în vedere că limita maximă de viteză pe un drum naţional este 100 km/h, ceea ce va înregistra aparatul radar va fi o amendă foarte mare plus 90 de zile suspendare a permisului de conducere.

2. Dacă vântul are o viteză de 120 km/h, vă sfătuim să staţi acasă...nu de alta, dar deja vorbim despre uragan şi riscaţi să vă treziţi pe maşină cu copaci, elemente de construcţii sau chiar boscheţii de care spuneaţi!

3. Până să o "jucăm p'asta!", vă recomandăm să circulaţi cu viteza legală...ca să nu vă jucaţi cu viaţa dumneavoastră şi a celorlalţi participanţi la trafic!

O zi frumoasă şi cu zâmbet să aveţi!”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
raspuns,
drum,
inregistrare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.