Ce a păţit FIICA RĂSFĂŢATĂ a unui cunoscut om de afaceri italian când a încercat să facă o afacere ilegală

Postat la 10 martie 2019 26707 afişări

Stephanie Scolaro are 26 de ani şi este model pe Instagram. A fost condamnată la servicii în folosul comunităţii ca urmare a unei afaceri ilegale prin care aducea şi vindea în Marea Britanie  şepci de baseball şi genţi făcute din pielea unei specii de piton aflate în pericol. Ea vindea aceste produse pe contul de Instagram, care este urmărit de 85.000 de persoane.

Tânăra este fiica unui bogat om de afaceri din Italia, Francesco Scolaro; ei trăiesc într-o casă de 9 milioane de lire sterline din Londra.

Stephanie  a comandat produsele din Indonezia şi a vândut câteva dintre acestea în Regatul Unit unei reţele de clienţi bogaţi. Tânăra vindea şepcile cu 350 de lire sterline, iar genţile, cu 2.800 de lire sterline. A fost condamnată la muncă în folosul comunităţii, după ce a recunoscut că a importat aceste bunuri.

„Am fost descrisă drept un ucigaş de animale când de fapt nu sunt. Cred că asta se întâmplă fiindcă foarte mulţi oameni mă urmăresc şi din cauza stilului meu de viaţă. Cred că toată lumea arată cu degetul înspre mine, dar oamenii trebuie să accepte că toată lumea face greşeli, sunt şi eu om ca restul - nimeni nu este perfect”, a declarat ea publicaţiei britanice The Sun.

Judecătorul care a pronunţat sentinţa a spus: „Aceasta este o tânără femeie care, din motive diferite, este foarte egoistă - întreaga ei viaţă se învârte doar în jurul ei. Unul dintre motive este că de-a lungul timpului, toată viaţa, i-a fost oferit mereu ceea ce îşi doreşte. Mereu în lumina reflectoarelor, nu are niciun gând pentru oricine altcineva.”

El a mai spus că tânăra suferă de mai multe boli psihice. „Nimeni nu a realizat că dificultăţile prin care treci nu sunt obişnuite şi că trebuie tratate.”

Tânăra a mai spus că sentinţa a fost dură, iar comentariile judecătorului „puţin personale”; acesta i-ar fi judecat caracterul.

Pe social media, Scolaro postează poze high-end de designer şi maşini luxoase. Tânăra şi sora ei, Lana, au studiat la şcoala Mill Hill School din nordul Londrei, unde taxele anuale ajung la 33.717 pe an; de obicei, zboară cu un avion privat la casele familiei din Monaco, Ibiza şi New York. Lana, designer de bijuterii din diamante, a pretins că a cheltuit într-o lună 15.000 de lire sterline pe haine şi pantofi.Stephanie a declarat pentru Daily Mail într-un interviu acordat anterior: „Cred că prima dată când am realizat că suntem bogaţi a fost în adolescenţă. Luam un avion privat spre Monaco, mâncam sushi, iar ceva îmi spunea că un copil obişnuit nu face asta.” A spus că vrea să lanseze un brand de caviar „fiindcă cererea este în creştere”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
condamnare,
mostenitoare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.