CCR dezbate pe 17 septembrie sesizările pe Codul penal

Postat la 06 iulie 2018 35 afişări

Judecătorii Curţii Constituţionale vor dezbate pe 17 septembrie sesizările făcute de PNL, USR, PMP şi ICCJ împotriva modificărilor aduse Codului penal, au declarat pentru MEDIAFAX surse din CCR.

CCR dezbate pe 17 septembrie sesizările pe Codul penal

”Pe 17 septembrie vom dezbate aceste sesizări pe care le-am primit împotriva modificărilor aduse Codului penal”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din interiorul Curţii Constituţionale.

PNL, USR şi PMP au sesizat, joi, CCR asupra proiectului de lege pentru modificarea Codului Penal, susţinând că peste 30 de articole sunt neconstituţionale, printre care şi cel care referitor la abuzul în serviciu, cât şi abrogarea articolului privind neglijenţa în serviciu.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.