CCR a decis ca până pe 13 decembrie să fie trimise opiniile pe conflictul Guvern-Preşedinţie

Postat la 07 decembrie 2018 58 afişări

CCR a stabilit, vineri, ca până pe 13 decembrie, părţile trebuie să transmită punctele de vedere, în urma sesizării unul conflict juridic între Guvern şi preşedintele Klaus Iohannis de către premierul Viorica Dăncilă, au spus oficiali ai Curţii pentru MEDIAFAX.

CCR a decis ca până pe 13 decembrie să fie trimise opiniile pe conflictul Guvern-Preşedinţie

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, în debutul şedinţei de Guvern, că a sesizat Curtea Constituţională a României pentru a soluţiona "blocajul" pe care l-a creat preşedintele Klaus Iohannis prin neluarea deciziei de numire a miniştrilor Transporturilor şi Dezvoltării.

Analiza prelungită a preşedintelui cu privire la nominalizarea miniştrilor la Dezvoltare şi Transporturi nu are temei legal şi este o opunere făţisă, precizează premierul în textul în sesizării Amânarea este numită "un refuz arbitar", conform sursei citate.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
ccr,
conflict,
decizie,
opinii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.