CBRE este consultantul de închiriere pentru proiectul Bucur Retail Park din Bucureşti

Autor: Andra Stroe Postat la 03 decembrie 2018 124 afişări

CBRE, liderul mondial şi naţional pe piaţa de consultanţă imobiliară, consiliază compania românească Bucur S.A. pentru închirierea spaţiilor comerciale din cel mai nou proiect pe care îl dezvoltă: Bucur Retail Park.

CBRE este consultantul de închiriere pentru proiectul Bucur Retail Park din Bucureşti

Complexul comercial Bucur Retail Park se află în sectorul 6, al doilea sector ca mărime din capitală, într-o zonă aflată în plină efervescenţă imobiliară, atât pe segmentul rezidenţial, cât şi pe cel de birouri. În prima fază a construcţiei vor fi livraţi 4.200 mp de spaţii comerciale ocupate de nume importante din piaţa românească, printre care se regăsesc: Penny Market, hypermarket deţinut de grupul german Rewe, care ocupă o suprafaţă de 1.288 mp (deschis deja în urmă cu doi ani); retailerul vestimentar german Kik, care va deschide în cursul anului viitor primul magazin din Bucureşti, cu o suprafaţă de 603 mp; reţeaua de magazine PEPCO, care a închiriat 438 mp  în Bucur Retail Park; JYSK, retailerul danez de mobilă şi decoraţiuni, care ocupă un spaţiu de 1.052 mp şi lanţul german de magazine de cosmetice şi bunuri de larg consum, DM Drogerie Markt, care deschide o unitate de 412 mp.

Bucur S.A. are în plan ca faza a doua de dezvoltare a proiectului să fie dedicată segmentului agroalimentar, iar cea de-a treia, celui rezidenţial. Finalizarea integrală a Bucur Retail Park este prognozată pentru 2022.

Complexul Bucur Retail Park este dezvoltat de compania autohtonă Bucur S.A., înfiinţată în 1946 şi denumită anterior ICRA Bucureşti (Întreprinderea de Comerţ cu Ridicata pentru Produse Alimentare). Compania are o activitate diversificată, de la comercializarea de produse alimentare şi nealimentare, la închirieri de spaţii comerciale şi depozitare, precum şi prestarea unui pachet complet de servicii logistice în aceste spaţii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
spatii comerciale,
imobiliare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.