Caviar a lansat o versiune hybrid de iPhone X Tesla. Modelul are panou solar încorporat şi nu are nevoie de încărcător. De la ce preţ pleacă produsul. FOTO

Autor: Alex Ciutacu Postat la 19 mai 2018 128 afişări

Compania care a creat în urmă cu doi ani o versiune de iPhone 6 cu capul lui Putin încrustat în aur pe carcasă a lansat o nouă versiune hybrid de iPhone, de data aceasta combinând modelul iPhone X cu tehnologia pe care mizează Tesla, potrivit Mashable.

Producătorul rus de accesorii pentru telefoane – renumit pentru husele de smartphone de lux – a lansat ceva numit iPhone X Tesla şi susţine că „este capabil să se reîncarce pe baza luminii”.

Preţul acestuia este de 4.590 de dolari.

„iPhone X Tesla de la Caviar este echipat cu o baterie solară care transformă lumina şi încarcă bateria telefonului”, potrivit descrierii produsului de pe website-ul Caviar.

„Acest telefon îşi ia energia practic din aer! Este cea mai pură energie, pe care o poţi obţine fără niciun cost”.

Faţă de celelalte produse ale Caviar, iPhone X Tesla nu este doar o carcasă, ci un device pre-ataşat iPhone-ului. Produsul a fost numit după compania lui Elon Musk pentru a se promova pe baza pionieratului companiei în domeniu.

Potrivit Business Insider, primul telefon îi va fi trimis lui Elon Musk, însă nu este clar dacă acesta a permis utilizarea numelui Tesla pentru acest produs.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iphone,
tesla,
versiune,
lansare,
model

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.