Căutările avionului dispărut se intensifică: "Obiecte suspecte" în zona principală de căutare a MH370. US Navy a trimis un sistem de localizare a cutiilor negre

Postat la 24 martie 2014 31 afişări

Căutările s-au intensificat luni în sudul Oceanului Indian, unde au fost mobilizate numeroase avioane şi nave, după ce au fost observate mai multe fragmente provenind cel mai probabil de la avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines. Un avion chinez a reperat "obiecte" considerate "suspecte" în sudul Oceanului Indian, a anunţat luni agenţia oficială de presă China Nouă.

Căutările avionului dispărut se intensifică: "Obiecte suspecte" în zona principală de căutare a MH370. US Navy a trimis un sistem de localizare a cutiilor negre

 UPDATE 12:15 - Australia a detectat două obiecte, în cursul căutărilor în sudul Oceanului Indian, care ar putea să fie fragmente ale avionului ce efectua zborul MH370.

Australia a trimis o navă în zonă, cu scopul de a încerca să recupereze aceste două obiecte plutitoare, a adăugat Abbott.

Pe de altă parte, Malaysia a anunţat că obiectele descoperite de Australia urmează să fie recuperate în câteva ore.

UPDATE 12:05 - Căutările se intensifică în sudul Oceanului Indian

Căutările s-au intensificat luni în sudul Oceanului Indian, unde au fost mobilizate numeroase avioane şi nave, după ce au fost observate mai multe fragmente provenind cel mai probabil de la avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cautarile-avionului-disparut-se-intensifica-obiecte-suspecte-in-zona-principala-de-cautare-a-mh370-us-navy-a-trimis-un-sistem-de-localizare-a-cutiilor-negre-12320678
12320678
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.