Câţi şoferi băuţi au fost prinşi la volan anul trecut şi ce spune Poliţia despre cauzele frecvente ale accidentelor grave din România

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 26 mai 2018 44 afişări

Numărul persoanelor care au murit în accidente în România s-a redus la jumătate faţă de acum 10 ani. Potrivit Poliţiei, indisciplina pietonilor şi viteza sunt cele mai frecvente cauze ale accidentelor grave.

Poliţia română susţine că cele mai frecvente cauze ale accidentelor grave de circulaţie au fost, în ultimii ani, indisciplina pietonilor şi viteza.

Pe drumurile naţionale şi judeţene, cele mai multe accidente sunt determinate de viteză, în timp ce pe drumurile din interiorul localităţilor, mai ales în cele urbane, indisciplina pietonilor reprezintă principala cauză a accidentelor.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ACCIDENTE,
CAUZE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.