Câţi bani au făcut anul acesta magazinele din mallul AFI Cotroceni

Autor: Ioana Matei Postat la 23 mai 2017 208 afişări

Vânzările retailerilor din AFI Cotroceni (cifra de afaceri) au generat venituri de aproape 54 de milioane de euro în primele trei luni ale acestui an, în timp ce numărul vizitatorilor din centrul comercial a înregistrat o medie de 50.000 de persoane pe zi, ambii indicatori menţinându-şi stabilitatea valorilor atinse comparativ cu cele obţinute în primul trimestru al anului trecut, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.


Câţi bani au făcut anul acesta magazinele din mallul AFI Cotroceni

AFI Europa România a înregistrat un venit operaţional net (NOI) din activele sale generatoare de venit din România de 12,2 milioane de euro, în creştere cu 12,7% comparativ cu perioada similară din 2016. AFI Cotroceni, cel mai mare şi de succes centru comercial din România, a avut un venit operaţional net (NOI) de 8,3 milioane de euro în T1 2017, obţinând rezultate mai mari cu 2,4% faţă de cele înregistrate în T1 2016. 

 

În prezent, AFI Cotroceni este în proces de finalizare a lucrărilor de extindere prin intermediul cărora suprafaţa închiriabilă totală a centrului comercial va creşte cu 6.500 de metri pătraţi (GLA). Acest nou spaţiu va găzdui în principal brand-ul de fashion Peek&Cloppenburg (P&C), care va deschide un magazin de 5.200 metri pătraţi. În urma lucrărilor de extindere, AFI Cotroceni va avea o suprafaţă închiriabilă totală de aproape 90.000 metri pătraţi.

Rezultatele AFI Ploieşti continuă să înregistreze creşteri semnificative pentru toţi parametrii. Vânzările retailerilor (cifra de afaceri) s-au apreciat cu peste 12% în T1, în timp ce numărul vizitatorilor din centrul comercial a crescut cu 7%. De asemenea, venitul operaţional net (NOI) a crescut cu 16% în primele trei luni ale anului curent, faţă de perioada similară din 2016, atingând o valoare de 1,2 milioane de euro.  Gradul actual de ocupare a centrului comercial din Ploieşti este de 99%.

Gradul de ocupare al AFI Park, proiectul de birouri clasa A, care însumează o suprafaţă închiriabilă de 70.000 de metri pătraţi, este de aproape 100%. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.