Câţi bani a obţinut, în 2018, cel mai mare studio de videochat din România

Postat la 04 februarie 2019 7403 afişări

Businessul Studio 20, cea mai mare franciză de videochat din lume, a avut în 2018 cifra de afaceri a întregii reţele de aproape 20 de milioane de dolari

Câţi bani a obţinut, în 2018, cel mai mare studio de videochat din România

Până în prezent, Studio20 operează 19 studiouri de videochat în oraşe precum Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Timişoara, Craiova, Arad, Braşov, Cali, Los Angeles sau Budapesta şi continuă să se extindă la nivel internaţional.

"Suntem siguri că vom atinge obiectivul pe care ni l-am propus, suntem în grafic să ajungem la 50 de sedii până la finalul lui 2020. Dacă la început am deschis nuclee în statele care prezentau interes, precum Bucureşti pentru piaţa din România, Los Angeles pentru piaţa Statelor Unite, Cali pentru piaţa din Columbia şi Budapesta pentru piaţa din Ungaria, acum am ajuns la 19 sedii, inaugurând ultimul sediu in urmă cu doar câteva zile, pe 14 ianuarie, la Constanţa. În cursul acestui an am plănuit deschiderea unor sedii în alte trei ţări: Spania, Canada şi Argentina", a declarat Frunzetti.

De la demararea francizei până în prezent, Studio 20 şi francizaţii săi au investit 5 milioane de euro în amenajarea studiourilor, în tehnica necesară desfăşurării activităţii, în trainingul modelelor şi în marketing.

"Pe o piaţă extrem de dinamică şi super concurenţială, cu jucători din toate colţurile lumii, o piaţă care doar în Europa depăşeşte 50 de milioane de euro, Studio 20 a devenit cel mai mare jucător global. Practic, este singurul business românesc, lider pe o piaţă la nivel mondial. Pentru 2019 şi 2020 vom accelera extinderea la nivel global, transformându-ne treptat într-o companie internaţională, unde peste 50% din venituri vor proveni din afara României", a mai spus Frunzetti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
studio,
videochat,
bani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.