Câţi bani a moştenit Gigi Becali de la tatăl său: "Era un şoc, pentru că nu îmi închipuiam că cineva poate să strângă atâţia bani pe vremea aia"

Postat la 21 martie 2018 5740 afişări

Gigi Becali a facut dezvaluiri despre viata sa intr-o carte.

Câţi bani a moştenit Gigi Becali de la tatăl său: "Era un şoc, pentru că nu îmi închipuiam că cineva poate să strângă atâţia bani pe vremea aia"

Becali a dezvaluit in cartea "Becali si politica" ce suma uriasa a mostenit de la tatal sau. Cioban de meserie, tatal sau i-a lasat 150.000 de dolari lui Becali intr-un cont din SUA. Becali avea sa investesca o parte din acesti bani in terenuri din Pipera, pe care apoi le-a vandut pe sume uriase.

"Pe patul de moarte mi-a spus: ti-am lasat bani, mostenire din America o suta cincizeci de mii de dolari. Era un soc, pentru ca nu imi inchipuiam ca cineva poate sa stranga atatia bani pe vremea aia”, a scris Becali in cartea “Becali si politica", potrivit vip24.ro.

Gigi Becali era pe locul 6 top 300 Capital in 2017, cu o avere estimata la 400-500 de milioane de euro. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
becali,
mostenire,
tata,
refuz,
soc,
carte,
dezvaluiri,
viata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.