Câţi bani a câştigat Tudor Chirilă din muzică şi televiziune

Postat la 03 mai 2018 932 afişări

Rezultatele financiare ale firmelor artistului arată câţi bani a câştigat Tudor Chirilă din muzică şi televiziune.

Câţi bani a câştigat Tudor Chirilă din muzică şi televiziune

Artistul, care este liderul trupei Vama, dar şi jurat la un show de talente, are două firme prin care îşi derulează afacerile, una fiind specializată în activităţi suport pentru interpretare artistică (spectacole), iar cealaltă în activităţi de creaţie artistică.

 

Prima dintre ele, „Agentia de vise SRL” a înregistrat, în cei patru ani de activitate, un profit total de aproximativ 220.000 de lei, conform stirilekanald.ro.

 

Şi performanţele celeilalte firme, „Firma lu` Tudor SRL”, arată câţi bani a câştigat Tudor Chirilă din muzică şi televiziune. Societatea comercială a avut mereu profit între 2013 şi 2016, câştigul total fiind de aproximativ 600.000 de lei. Asta înseamnă că firmele lui Chirilă, i-au adus, în cei 4 ani de activitate, un profit net total de aproximativ 800.000 de lei (175.000 de euro).

 

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.