Cătălin Botezatu îşi bagă cea mai cunoscută afacere în insolvenţă. Cum s-a ajuns aici

Postat la 22 iulie 2014 234 afişări

Cătălin Botezatu îşi bagă cea mai cunoscută afacere în insolvenţă. Cum s-a ajuns aici

Producătorul de haine ce comercializează produse sub marca Cătălin Botezatu intră în insolvenţă. Având datorii de peste 1,5 milioane de lei, societatea Two 4 Fly S.R.L. a cerut intrarea în insolvenţă la Tribunalul Comercial Mureş. Sentinţa a fost dată pe 30 iunie şi admite intrarea în insolvenţă a firmei.

Two 4 Fly S.R.L. administrează şi site-ul cbstore.eu, unul din principalele motoare ale afacerii.

Societatea a încercat să achite datoriile către stat, obţinând în acest sens şi înlesniri la plată. Datoriile actuale reprezintă doar jumătate din cele înregistrate în urmă cu un an, scriu cei de la Antiţepari.

În 2013, societatea Two 4 Fly, la care Cătălin Botezatu deţine 25% din participare, a avut o cifră de afaceri de 500.000 de euro şi profit de aproape 2.000 de euro. Designerul mai este implicat în două societăţi comerciale, C.B. Fashion Stil şi Delphi Art Fashion.

Cătălin Botezatu nu a putut fi contactat pentru a comenta informaţiile.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/catalin-botezatu-isi-baga-cea-mai-cunoscuta-afacere-in-insolventa-cum-s-a-ajuns-aici-12954928
12954928
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.