Cât trebuie să strângeţi dacă vreţi să cumpăraţi noul Duster

Postat la 06 noiembrie 2017 350 afişări

SUV-ul produs la Mioveni are un preţ de pornire pe piaţa franceză de 11.990 de euro cu TVA, pentru motorul pe benzină de 115 CP, 1,6 litri şi tracţiune faţă.

Cât trebuie să strângeţi dacă vreţi să cumpăraţi noul Duster

Versiunea Essentiel, prima care dispune de aer condiţionat în echiparea de bază are un preţ de pornire de 13.850 de euro cu TVA, tot pentru 1,6 benzină 4x2. Generaţia actuală pleacă tot de la 11.990 de euro, astfel încât, deşi noul model vine cu elemente suplimentare, păstrează preţul de pornire. În România generaţia actuală pleacă de la 10.900 de euro cu TVA.

În total, noul Duster va fi disponibil în Franţa în patru versiuni de echipare – Duster, Essentiel, Confort şi Prestige.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
duster,
cumparare,
mioveni,
pornire,
pret,
tva,
benzina,
fata,
motor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.