Cât trebuie să scoţi din buzunar dacă vrei să locuieşti în cel mai scump oraş din lume

Autor: Oana Netbai Postat la 08 ianuarie 2014 429 afişări

Potrivit unui raport publicat în Sydney Morning Herald, Londra este cel mai scump oraş din întreaga lume.

Cât trebuie să scoţi din buzunar dacă vrei să locuieşti în cel mai scump oraş din lume

Experţii de la Expatistan.com au realizat un studiu care scoate în evidenţă preţul pe care un om de rând trebuie să îl plătească dacă doreşte să locuiască în Londra.

Rezultatele analizei arată că în Londra petroloul este mai scump decât în New York şi Paris, preţul pentru o cafea este de £2.86, cu 60% mai mult faţă de Roma, iar un bilet la cinema poate ajunge la £22 pentru două persoane, comparativ cu £14 în Sydney şi £10 în Singapore.

Raportul ilustrează şi preţul chiriilor şi al combustibilului. Astfel, chiria pentru un apartament în capitala Marii Britanii este de £2.500 pe lună faţă de £1,242 în Toronto, iar un litru de benzină costă £ 1.40.

În ceea ce priveşte produsele electronice, preţurile sunt mai mici decât în Tokyo, dar mult mai mari comparativ cu New York-ul de unde se pot achiziţiona cele mai ieftine gadget-uri.

Cercetarea a fost efectuată pe 200.000 de persoane din 1.600 de oraşe din întreaga lume.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
londra,
sydney,
experti,
plati,
studiu,
new york
/actualitate/cat-trebuie-sa-scoti-din-buzunar-daca-vrei-sa-locuiesti-in-cel-mai-scump-oras-din-lume-11867548
11867548
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.