Vrei să fii miliardar pentru o zi? Te costă în jur de 1.000 de dolari în Bucureşti şi cel puţin 5.000 de dolari în New York

Postat la 12 septembrie 2016 166 afişări

Vrei să fii miliardar pentru o zi? Te costă în jur de 1.000 de dolari în Bucureşti şi cel puţin 5.000 de dolari în New York

Toată lumea visează să fie miliardar cel puţin o zi din viaţă, pentru a „gusta” măcar puţin din ce înseamnă să nu ai nicio grijă când vine vorba de bani. Şi cum nu reuşesc atât de mulţi să ajungă bogaţi peste noapte, mulţi se întreabă oare cât îi costă cu adevărat pe Warren Buffet sau Donald Trump să fie ei pentru o zi.

„Aparenţele înşală” -  chiar dacă Michael Bloomberg are doar două perechi de pantofi, el nu poartă mereu acelaşi costum. Un costum croit la comandă de la Kiton, la fel ca cele pe care le poartă miliardarii zilnic, costă în medie 60.000 de dolari, iar Rolexul de pe mână pleacă şi el de la 10.000 de dolari - asta dacă este un model simplu, de bază, altfel ajunge şi la 20.000 de dolari. Adăugând şi pantofii de 3.000 de dolari, ţinuta se apropie de 100.000 de dolari.

Citeşte mai mult pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.