Cât costă şi cum arată un zbor la cea mai luxoasă clasă a unei companii aeriene

Autor: Ioana Matei Postat la 01 octombrie 2014 405 afişări

Numeroase feluri de mâncare ce includ homar, un pat  uriaş şi cosmetice de designer - par să fie caracteristicile unui hotel de lux. Sunt însă sunt câteva dintre beneficiile unui zbor într-o cameră privată printr-un bilet la Singapore Airlines Suites Class.Tânărul  Derek Low a reuşit să strângă mile aeriene în valoare de 30.000 de dolari prin zborurile sale frecvente şi şi-a permis astfel să plătească 23.000 de dolari pentru cel mai luxos zbor din Singapore spre New York. Tânărul a făcut numeroase fotografii pe care le-a publicat apoi pe blogul său.

La check-in, a primit un bilet auriu şi o invitaţie la "Camera Privată", un lounge exclusivist în care a fost întâmpinat de angajaţi pe nume, ca şi cum l-ar fi cunoscut dinainte. Ulterior, a primit opţiunea de a le cere să i se adreseze cu titulaturi precum "rege" sau "preşedinte". A comandat un pahar cu şampanie, un smoothie de mango şi trei feluri de mâncare: carne de pui şi miel Satay pate, homar la cuptor cu Gruyere, Emmenthal şi Cheddar, burger de vită american cu Foie Gras şi ouă de prepeliţă.

 A traversat apoi un culoar destinat pasagerilor cabinelor luxoase, iar apoi a fost escortat sprea cea destinată lui, unde i s-a oferit un pahar cu şampanie Dom Pérignon. Cabine private din Airbusul 380 al companiei aeriene au  uşi glisante care "te izolează într-o mică oază de lux".Includ un pat dublu, televizor, un scaun din piele realizat manual de maestrul italian Poltrona Frau. I s-au oferit căşti Bose pentru a asculta muzică şi a vedea filme, precum şi un kit de toaletă Salvatore Ferragamo, care includea o sticlă de colonie şi alte articole de toaletă de designer. Low a primit pijamale Givenchy, papuci de casă, perne şi pături, cafea gourmet şi alte feluri de mâncare pe bază de homar.

Când a aterizat în New York, cea mai mare problemă a sa era că nu mai voia să părăsească avionul.

Sursa: Daily Mail

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cat-costa-si-cum-arata-un-zbor-la-cea-mai-luxoasa-clasa-a-unei-companii-aeriene-13359817
13359817
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.