Cât costă să zbori cu cel mai nou operator low-cost lansat pe piaţa locală

Postat la 17 iulie 2018 529 afişări

Ernest Airlines, cea mai nouă companie aeriană care a intrat de curând pe piaţa din România anunţă că pe site-ul companiei zborurile de iarnă pot fi deja achiziţionate. Preţurile zborurilor sunt afişate până în martie 2019 şi pornesc de la 22 de euro, pe sens, cu taxe incluse.

Cât costă să zbori cu cel mai nou operator low-cost lansat pe piaţa locală

În plus, Ernest Airlines devine prima companie aeriană italiană şi a doua din lume care introduce Amazon Pay, cea mai nouă metodă de achiziţionare de bilete. Toţi cei care au cont de Amazon pot achiziţiona bilete de avion până pe 4 august şi primesc 10% reducere la toate zborurile din perioada iulie- octombrie cu Amazon Pay.

Începând cu această lună, călătorii pot achiziţiona bilete în avans până în martie 2019. Compania aeriană pune la dispoziţia pasagerilor interesaţi de călătorii spre finalul anului, bilete la preţuri avantajoase pentru toate zborurile în Italia şi retur.

Rutele oferite de Ernest Airlines sunt Bucureşti – Verona, Bucureşti – Genova, Iaşi – Cuneo, Iaşi- Verona, şi retur. Astfel, tarifele încep de la 22 de Eur pentru cele două rute din Iaşi şi de la 29 de Eur pentru plecările din Bucureşti. Zborurile  din Italia spre Romania (Torino / Cuneo – Iasi, Verona – Iasi, Verona – Bucuresti si Genova – Bucuresti) pot fi rezervate cu preţuri începând de la 36 de Euro.

Toate tarifele sunt disponibile pe www.flyernest.com.

Pentru utilizatorii de Amazon, Ernest anunţă că toate zborurile pot fi rezervate de acum prin intermediul Amazon Pay, versiunea mobile sau desktop.

Fondat în 2015, Ernest a fost creat de un grup de investitori Suedezi şi Italieni. Ernest Airlines a primit Certificatul de Operator Aerian pe data de 11 aprilie 2017 şi a început să opereze zboruri din Italia pe data de 1 iunie 2017 cu flota Airbus. Biletele pot fi achiziţionate online pe site-ul flyernest.com şi prin intermediul agenţiilor de turism. Ernest Airlines are birourile în Milano Malpensa, Bergamo şi Verona. În prezent, operează 40 de rute în 5 ţări şi se află în expansiune continuă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.