Cât costă geaca cu care Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, s-a prezentat la DNA

Postat la 11 decembrie 2019 713 afişări

Dorel Căprar a fost la audieri la sediul DNA Timişoara, într-o geacă care costă 1.500 de euro pe site-ul producătorului.

Este vorba despre o geacă Moncler, din gama Cluny, cu blană naturală de coiot, potrivit Digi24. Geaca face parte din colecţia toamnă-iarnă 2019-2020 şi vine în patru culori: albastru, gri, negru şi verde.

Căprar nu este singurul social-democrat care etalează în public obiecte foarte scumpe. Fostul premier Viorica Dăncilă a fost văzută cu un ceas care valorează mii de euro, iar fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici a participat la un miting PSD încălţat într-o perche de pantofi sport - Run Away, de la Louis Vuitton - în valoare de 700 de euro. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
costuri,
dna,
psd,
arad,
presedintele psd

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.