Cât câştigă un contabil-şef într-o companie de servicii

Postat la 15 ianuarie 2018 336 afişări

Pachetul salarial oferit unui candidat care aplică pentru o poziţie de contabil-şef într-o companie din sectorul ser­viciilor din Bucureşti variază între 1.800 şi 2.200 de euro net pe lună, în funcţie de expe­rienţă şi de pregătire, arată da­tele furnizate de compania de recrutare şi închiriere de forţă de muncă în regim temporar Humangest România.

Cât câştigă un contabil-şef într-o companie de servicii

„Pentru această poziţie, candidatul trebuie să aibă studii superioare finalizate în domeniul economic, să deţină o certificare CECCAR (Corpul Experţilor Contabili şi Con­tabililor Autorizaţi din Româ­nia) şi să aibă o experienţă de minimum 5 ani într-o poziţie similară sau într-o companie de audit/consultanţă economică, taxe şi contabilitate“, a spus Oana Tufăroiu, sales & operations director în cadrul Humangest Group.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.