Cât câştigă şeful uneia dintre cele mai importante companii aeriene din România

Autor: Ioana Matei Postat la 19 februarie 2019 345 afişări

Michael O’Leary câştigă, potrivit contractului său curent, „aproximativ 1 milion de euro” anual şi are posibilitatea să câştige un bonus de până la 100% din salariul său în funcţie de performanţă, după cum reiese din raportul anual al companiei, citat de Reuters.

Cât câştigă şeful uneia dintre cele mai importante companii aeriene din România

Michael O’Leary a anunţat în urmă cu câteva luni că părăseşte conducerea operaţiunilor de zi cu zi a operatorului low-cost, însă va deveni şeful unei structuri holding în care sunt incluse patru entităţi.

Ryanair are o capitalizare bursieră de 13 miliarde de euro şi se confruntă cu dificultăţi în ultimul timp, din cauza grevelor. Din toamnă, O'Leary a emis două revizuiri privind profitul şi a redus preţurile biletelor în sezonul de iarnă cu 7%. Acţiunile Ryanair au pierdut aproximativ 40% faţă de nivelul record înregistrat în august 2017, de 19,23 euro.

Citiţi mai multe despre strategia Ryanair într-un viitor articol al Business MAGAZIN.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
castigare,
sef,
bonus,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.