Cât a costat Marea Britanie prima zi a BREXIT

Autor: Maria Bîrnaure Postat la 26 iunie 2016 1260 afişări

Cât a costat Marea Britanie prima zi a BREXIT

Lira sterlină şi acţiunile la bursă au început să tremure odată cu anunţul oficial al rezultatului referendumului de joi, în urma căruia Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană. Schimbările de pe piaţă s-au făcut simţite imediat după ce tabăra „LEAVE” a preluat conducerea în timpul numărării voturilor, vot care, în cele din urmă, a fost şi câştigat de aceştia cu un procent de 52%, faţă de 48% cât au reuşit să obţină votanţii pro-europeni, diferenţa de voturi fiind de  17.410.742.

The Independent prezintă o analiză a schimbărilor de pe piaţa valutară care au lovit cu putere Marea Britanie, încă din prima zi a „erei” Brexit.

Află aici cât a costat Marea Britanie prima zi a BREXIT

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brexit,
bursa,
actiuni,
marea britanie,
economie,
costuri
/actualitate/cat-a-costat-marea-britanie-prima-zi-a-brexit-15507732
15507732
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.