Câştigători Globurile de Aur 2017: cine a câştigat cele mai multe trofee

Autor: Florin Casota Postat la 09 ianuarie 2017 156 afişări

Câştigători Globurile de Aur 2017: cine a câştigat cele mai multe trofee

Musicalul „La, La, Land“ a câştigat toate cel şapte categorii la care a concurat în cadrul galei de decernare a Globurilor de Aur, inclusiv la cele mai importante - Cel mai bun musical/comedie, Cel mai bun regizor, Cel mai bun scenariu (Damien Chazelle), Cea mai bună actriţă într-un musical/comedie (Emma Stone) şi Cel mai bun actor într-un musical/comedie (Ryan Gosling), dar şi premiul pentru cea mai bună coloană sonoră şi cel mai bun cântec.

„La La Land” a devenit astfel cel mai laureat din istoria Globurilor de Aur, depăşind recordul de şase trofee câştigate de „One Flew Over the Cuckoo's Nest" (1976) şi „Midnight Express (1979)”.

"Moonlight" a câştigat premul pentru cel mai bun film la categoria dramă. Casey Affleck a primit premiul pentru cel mai bun actor într-un rol principal la categoria dramă pentru filmul "Manchester by the Sea", iar Isabelle Huppert a fost desemnată ca fiind cea mai bună actriţă la categoria dramă.  Rolurile secundare au fost câştigate de Aaron Taylor Johnson pentru rolul său ăn filmul "Nocturnal Animals" şi Viola Davis pentru rolul din "Fences".

Cel mai bun film de animaţie a fost considerat "Zootopia", iar cel mai bun film străin "Elle".

La categoria seriale, "The Crown", serialul Netflix despre viaţa familiei regale a Marii Britanii, a câştigat premiul pentru cel mai bun serial dramă, deşi a concurat cu seriale ca "Game of Thrones", "Stranger Things" sau "Westworld". De asemenea, Claire Foy care interpretează rolul reginei a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă într-un serial dramă. Cel mai bun serial comedie a fost desemnat "Atlanta" creat de Donald Glover, care a primit şi premiul pentru cel mai bun actor într-o comedie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.