Casele de pariuri au modificat cotele pentru prenumele pe care îl va primi al doilea bebeluş regal

Autor: Florin Badescu Postat la 31 martie 2015 65 afişări

Şansele ca ducele şi ducesa de Cambridge să decidă ca al doilea bebeluş al lor să se numească Alice au scăzut dramatic la casele de pariuri din Marea Britanie în ultima săptămână, după ce pasionaţii de pariuri au început să joace sume foarte mari de bani pe acel prenume, informează dailymail.co.uk.

Casa de pariuri William Hill a redus cota pentru acest prenume de la 14-1 la 4-1 după ce o serie impresionantă de pariuri au fost plasate în ultima săptămână pe prenumele Alice.

"Alice este noul favorit şi am constatat o creştere semnificativă a numărului de pariuri. Începi să crezi că există un motiv întemeiat în spatele acestei alegeri", a declarat Ruper Adams, purtătorul de cuvânt al casei britanice.

El a mai spus că un număr mare de pariuri au fost plasate în localitatea Tunbridge din comitatul Kent. Dacă acele pariuri se vor dovedi a fi fost corecte, atunci casa de pariuri riscă să suporte pierderi financiare considerabile, estimate la câteva zeci de mii de lire sterline.

Începând cu jumătatea secolului al XIX-lea, mai multe femei din familia regală au primit prenumele Alice. Regina Victoria a numit-o astfel pe cea de-a doua fiică a sa, prinţesa Alice, iar soţia fostului duce de Gloucester - unchiul reginei Elizabeth a II-a - a purtat acelaşi prenume.

După Alice, care este şi preferatul casei de pariuri Paddy Power, următorul prenume feminin preferat de pariorii britanici este Elizabeth, care are o cotă de 9-2. Pe locurile următoare se află Charlotte (cotă 11-2), Victoria (cotă 12-1), Alexandra (cotă 14-1) şi Diana (cotă 16-1).

În ceea ce priveşte prenumele masculine, Arthur, Henry şi James se află la egalitate pe primul loc cu o cotă de 20-1 . Pe locurile următoare se află Alexander (cotă 25-1), Philip (cotă 33-1) şi Albert (cotă 33-1).

Posibilitatea ca ducesa de Cambridge să nască o fetiţă are o cotă de 8-11. Ducesa de Cambridge a participat vineri la ultimul ei angajament public înainte de venirea pe lume a celui de-al doilea copil al ei, care urmează să se nască la sfârşitul lunii aprilie.

Ducesa britanică este internată în aripa privată a maternităţii de la Spitalul St. Mary din Londra.

Potrivit pariorilor britanici, data calendaristică aferentă naşterii viitorului bebeluş regal care are cea mai mare cotă este 21 aprilie.

În vârstă de 32 de ani, prinţul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, ocupă locul al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles.

Pe 29 aprilie 2011, căsătoria grandioasă a prinţului William cu Catherine Middleton, celebrată la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat în faţa camerelor video ale presei din lumea întreagă, lumea întreagă fiind fascinată de acest cuplu tânăr care întruchipează faţa modernă a celei mai celebre familii regale.

Informaţia privind noua sarcină a ducesei Catherine a fost făcută publică pe 8 septembrie 2014. Acesta este al doilea copil al cuplului, după prinţul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013.

Născut în mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, prinţul George este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PARIURI,
PRENUME,
BEBELUŞ REGAL
/actualitate/casele-de-pariuri-au-modificat-cotele-pentru-prenumele-pe-care-il-va-primi-al-doilea-bebelus-regal-14093523
14093523
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.