Casa Albă acuză Samsung că ar fi "orchestrat" o poză în care apare Preşedintele Obama

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 17 aprilie 2014 83 afişări

Poza în cauză este un selfie în care apar Barack Obama şi un jucător de la Boston Red Sox, din timpul unei întâlniri după ce echipa din Chicago a câştigat campionatul naţional de baseball.

Casa Albă acuză Samsung că ar fi "orchestrat" o poză în care apare Preşedintele Obama

Casa Albă a criticat Samsung pentru distribuirea pe Twitter a pozei cu nota că a fost realizată pe unul din noile dispozitive ale companiei, relatează Theregister.co.uk. "Ca regulă, Casa Albă obiectează la încercările de a folosi imaginea preşedintelui în scopuri publicitare", a declarat Jan Carney, secretarul de presă al administraţiei Obama.

Carney a spus de asemenea că avocaţii preşedintelui au fost consultaţi în această problemă, creând astfel zvonuri că Samsung ar fi pregătit momentul ce iniţial părea spontan. Ortiz, jucătorul care a făcut poza, neagă orice legătură cu Samsung. "A fost pur şi simplu unul din acele lucruri care se întâmplă", a declarat Ortiz pentru Boston Globe. "I-am dat un tricou cu Red Sox, fotografii începuseră să facă poze, aşa că m-am gândit că ar trebui să profit de ocazie şi să fac şi eu un selfie."

Samsung nu a oferit încă nici o poziţie oficială faţă de controversata fotografie.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/casa-alba-acuza-samsung-ca-ar-fi-orchestrat-o-poza-in-care-apare-presedintele-obama-12481386
12481386
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.