Cartierul din Bucureşti unde preţurile la apartamente au scăzut cu 8.000 de euro de la o lună la alta

Postat la 13 septembrie 2017 1891 afişări

Preţul mediu al locuinţelor din Bucureşti a scăzut în ultima lună cu 1%, ajungând la 82.850 de euro în august, faţă de 83.400 de euro, cât era în luna iulie.

Cartierul din Bucureşti unde preţurile la apartamente au scăzut cu 8.000 de euro de la o lună la alta

De la începutul anului până acum, preţul pentru apartamentele vechi cu trei camere a avut fluctuaţii de la o lună la cealaltă, după cum reiese din Indexul imo­biliar al ZF, realizat în colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Cold­well Banker pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic.

„Scăderea înregistrată în luna august poate fi văzută mai mult ca o constantă, eventual fiind dată de către factori specifici unei anumite zone sau unui anumit palier de preţ. Pentru următoarele două-trei luni, estimăm o majorare a preţurilor de 2-3%”, spune Tiberiu Stănculete, managing partner în cadrul companiei de consultanţă imobiliară Coldwell Banker România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
apartamente,
cartier,
preturi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.