Care sunt noile tendinţe din piaţa comerţului cu diamante

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 19 iulie 2019 71 afişări

Diamantele rămân în continuare foarte populare, dar cei dispuşi să cheltuiască bani mulţi pe ele vor să fie surprinşi şi să deţină ceva cât mai rar.

Care sunt noile tendinţe din piaţa comerţului cu diamante

Ca atare, producătorii de bijuterii încearcă să vină cu soluţii, scrie The Telegraph.

Producătorul de diamante şi bijuterii De Beers, de exemplu, a optat, printre altele, pentru diamante neşlefuite, în special galbene, pe care le-a strecurat printre celelalte pietre preţioase folosite la piesele din colecţia Portraits of Nature inspirată de vieţuitoare din zonele unde se află minele sale.

Creatoarea Valerie Messika utilizează diamante colorate pentru bijuterii de lux gândite să poată fi purtate la fel de bine la o cămaşă de blugi sau tricou şi haine elegante, iar Ana Khouri propune bijuterii cu note asimetrice în care diamantele par să se contopească cu metalul în care sunt montate.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.