Care este preţul real al litrului de benzină şi motorină în România

Postat la 05 mai 2016 2944 afişări

Pentru prima dată de la începutul acestui an litrul de benzină a trecut de pragul de 5 lei, arată datele colectate de ZF de pe site-ul Petrom, compania-lider a pieţei petroliere locale.

Care este preţul real al litrului de benzină şi motorină în România

Scumpirea carburantului vine în contextul în care petrolul dă semne de revenire, ieri barilul tranzacţionându-se la peste 45 de dolari, informează Ziarul Financiar.

La începutul anului, barilul de petrol scăzuse sub pragul de 30 de dolari, cel mai mic nivel înregistrat în ultimii 12 ani de zile.

Companiile petroliere sunt atente la evoluţia barilului de petrol, dovedindu-se grăbite în a transpune fiecare modificare în preţul final al carburanţilor, mai ales decă este vorba de scumpiri.

Nici motorina nu a bătut pasul pe loc, astfel că faţă de cel mai scăzut nivel al anului, înregistrat spre finalul lunii ianuarie, carburantul este acum cu peste 10% mai scump.

Află care este PREŢUL REAL al benzinei şi motorinei pe ProMotor.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
benzina,
motorina
/actualitate/care-este-pretul-real-al-litrului-de-benzina-si-motorina-in-romania-15282725
15282725
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.