Care este piesa vestimentară cu cea mai spectaculoasă tranziţie din istorie. Este cel mai controversat articol

Postat la 26 februarie 2017 128 afişări

Lenjeria intimă alături de toate accesoriile cu care vine la pachet, unele aproape la limita legalităţii, este poate obiectul vestimentar care a avut cea mai spectaculoasă tranziţie din istorie, transformându-se dintr-o necesitate, în acce­lerator de încredere. După Afaceri Premium abordează cu luciditate un subiect tabu şi vorbeşte cu oamenii din domeniu despre acest obiect-cult, martor-cheie al transformării femeii din supusă în dominatoare.

Care este piesa vestimentară cu cea mai spectaculoasă tranziţie din istorie. Este cel mai controversat articol

Diavolul stă în detalii aşă că nu este surprinzător cum ceva atât de mic, de delicat şi care se poartă de regulă pe dedesubt poate naşte pasiuni mistuitoare, de genul celor pe care le găseşti doar în romanele de dragoste. Filmul Malena al lui Giuseppe Tornatore este o dovadă în sine. Este senzaţională imaginea în care personajul principal masculin, Renato, o priveşte pe voluptuoasa Monica Bellucci pe ascuns, de departe, în încercarea de a „fura“ câteva ima­gini care să îi alimenteze deja colorata-i ima­ginaţie. De altfel, nu fură doar imagini, ci şi perechea neagră de desuuri întinsă la uscat, care-i devine apoi poartă către lumea viselor. S-ar putea isca războaie pentru acele desuuri negre.  

„De ce astăzi bărbaţii preferă să vorbească despre ceasuri şi nu despre desuuri? Cui îi pasă de dublu tourbillon? Când erau mici doar nu se uitau pe gaura cheii la ceasuri“, spunea recent Şerban Alexandrescu, cofondatorul agenţiei de publicitate Headvertising. Îl poate contrazice cineva?

Cum a ajuns lenjeria intimă să se bucure de un super-statut poate deveni lecţie pentru cele mai prestigioase universităţi, tâlcul fiind că acesta a fost elementul vestimentar cel mai apropiat de transformarea femeii în societate.

Citiţi continuarea pe www.da.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.