Care este luna cu cele mai mici preţuri la biletele de avion. Ce reduceri veţi găsi la operatorii aerieni

Autor: Ioana Matei Postat la 20 ianuarie 2019 369 afişări

În luna ianuarie, biletele de avion au preţuri cu până la 60% mai mici faţă de media întregului an, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii platformei online de călătorii Vola.ro. Ei au analizat preţurile tuturor biletelor de avion cumpărate de pe Vola.ro în ultimii patru ani, pentru toate destinaţiile.

Care este luna cu cele mai mici preţuri la biletele de avion. Ce reduceri veţi găsi la operatorii aerieni

Astfel, potrivit datelor Vola.ro, destinaţiile europene beneficiază de preţurile cele mai avantajoase în luna , începând de la 15 euro / persoană pentru un bilet de avion dus-întors. Fie că sunt în căutarea marilor capitale europene, a oraşelor mai mici şi cochete sau a destinaţiilor de plajă, călătorii vor putea să găsească mai uşor tarifele mici întreaga lună .

Printre destinaţiile cu preţuri mai mici cu 40% până la 60% faţă de restul anului se numără Berlin - până la 56% mai ieftin, Milano - până la 55% mai ieftin, Paris - până la 45% mai ieftin, Barcelona - până la 45% mai ieftin şi Bruxelles - până la 40% mai ieftin. Preţurile încep de la 15 euro pentru un zbor dus-întors la Milano, 20 euro la Bologna, 26 euro la Atena, 28 euro la Bruxelles, 30 euro la Berlin şi 34 euro la Londra.

Din afara Europei, călătorii pot rezerva, spre exemplu, bilete de avion la Dubai cu până la 40% mai ieftin decât în restul anului. Pentru cei care lucrează sau studiază în afară ţării,  este cea mai bună lună pentru a-şi rezervă biletele de avion spre casă pentru tot restul anului.

Spre exemplu, un bilet pe ruta Londra - Bucureşti şi retur cumpărat în , cu date de călătorie în octombrie, poate fi cu aproximativ 50% mai ieftin decât în altă perioada a anului. Procentele de reducere se păstrează şi pentru bilete cu destinaţie finală în alte oraşe mari ale României: Iaşi, Timişoara, Cluj Napoca, etc.

„Cu toţii vrem să ştim când găsim cele mai ieftine bilete de avion aşa că, la început de an, întreagă echipa Vola.ro a pus umărul la identificarea celor mai bune rute şi preţuri din an. Astfel, Vola.ro a transformat pentru călători luna  în Ieftinuarie. O simplă căutare de bilete de avion va arată cele mai mici preţuri pentru destinaţia aleasă precum şi evoluţia preţului până la dată de plecare că să evidenţieze faptul că luna  este, într-adevăr cea mai avantajoasă pentru planificarea întregului an. Dacă în 2018 s-au rezervat în luna  aproape 30.000 de bilete de avion pentru un total de 4 milioane de euro, în 2019 ţintim la o creştere cu 50% a numărului de bilete de avion vândute în luna . Vrem să încurajăm românii din ţară sau din afară ţării să îşi planifice în avans şi să îşi rezerve călătoriile astfel încât să profite de cele mai bune preţuri din an.” a declarat Claudia Tocilă, Marketing Manager Vola.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avion,
bilete

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.