Care este, în opinia Cristinei Necula, CFO Strauss România, singura calitate pe care o femeie o poate aduce în plus într-o afacere

Autor: Andra Stroe Postat la 30 iunie 2020 213 afişări

Care este, în opinia Cristinei Necula, CFO Strauss România, singura calitate pe care o femeie o poate aduce în plus într-o afacere

Cristina Necula, CFO Strauss România, spune că una dintre cele mai importante realizări profesionale pe care le-a avut recent este implementarea la nivel de companie a unui sistem de excelenţă în performanţe, „având ca obiectiv asigurarea unui proces de  îmbunătăţire continuă prin urmărirea indicatorilor strategici”.

Pentru anul în curs, focusul său principal este adaptarea rapidă a sistemelor existente la nevoile de business, în contextul dinamicii pieţei şi digitalizării, investiţiile în automatizare fiind prioritare.

În opinia Cristinei Necula, intuiţia este singura calitate pe care o femeie o poate aduce în plus într-o afacere, faţă de un bărbat, şi „doar atunci când lipsa de informaţii relevante te poate ghida greşit în luarea unei decizii”.

Despre echilibrul între viaţa personală şi profesională, CFO-ul Strauss spune că acesta este o realitate „şi explică experienţa mea constantă de 16 ani în grupul Strauss, companie care promovează acest echilibru”.

Sfatul său pentru o tânără care îşi începe acum parcursul profesional este „să aleagă cu încredere cu inima, să aleagă acel drum care simte că i se potriveşte şi o împlineşte şi nu îi ştirbeşte feminitatea.”

Profilul Cristinei Necula a fost inclus recent în anuarul 105 Cele mai puternice femei din  business, realizat de Business MAGAZIN.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.