Carantina parţială în România. Primele date oficiale legate de numărul pieţelor închise, din cele 514 din ţară

Postat la 17 noiembrie 2020 34 afişări

Carantina parţială în România. Primele date oficiale legate de numărul pieţelor închise, din cele 514 din ţară

27 de pieţe din cele 514 de pieţe agroalimentare din ţară erau închise la data de 16 noiembrie, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, ministrul Agriculturii Adrian Oros.

Oros a spus că 367 de pieţe funcţionau în spaţii deschise şi semideschise, şi nu au fost afectate de recenta decizie a autorităţilor de închidere a pieţelor, în contextul măsurilor de limitare a epidemiei de coronavirus, iar pentru 120 de pieţe autorităţile locale au luat măsuri de modifiare a fluxului care le-a permis funcţionarea.

Guvernul a decis ca din 9 noiembrie pieţele din spaţiile închise, şi târgurile, să se închidă, alături de alte măsuri de carantină, printre care limitarea circulaţiei în timpul nopţii sau trecerea la învăţământ online. Ulterior, autorităţile au luat măsuri pentru deschiderea pieţelor, prin înlăturarea pereţilor mobili sau mutarea tarabelor în spaţii deschise.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piata,
inchidere,
romania,
masuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.