Capitalismul ucide căsătoria? - VIDEO

Autor: Ioana Matei, Roxana Cârcior, Alex Ciutacu Postat la 17 august 2018 101 afişări

După ce Business MAGAZIN a analizat motivele pentru care tinerii se îndepărtează din ce în ce mai mult de ideea căsătoriei într-un articol de copertă, jurnaliştii publicaţiei şi invitaţii lor au răspuns la întrebarea ”Capitalismul ucide căsătoria?” în cadrul unei noi emisiuni.

Statisticile arată că numărul anual al căsătoriilor a scăzut cu peste 50.000 în ultimii 30 de ani. În acelaşi interval de timp, vârsta medie la care se căsătoresc tinerii a crescut cu peste şase ani. De ce nu mai vor românii să se căsătorească şi care sunt consecinţele acestui fenomen?

Au răspuns acestor întrebări psihologul Delia Bebi, Bogdan Badea, CEO al platformei de recrutare eJobs, precum şi Alex Ciutacu, jurnalist ZF şi BM.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.