Cannes 2018: Netflix îşi retrage filmele din selecţia festivalului

Postat la 12 aprilie 2018 60 afişări

Compania Netflix a anunţat că îşi va retrage filmele din selecţia Festivalului de la Cannes, după ce organizatorii prestigiosului eveniment au anunţat că producţiile platformelor de streaming nu vor fi incluse în competiţia oficială, întrucât nu beneficiază şi de distribuţie în cinematografe.

Cannes 2018: Netflix îşi retrage filmele din selecţia festivalului

Ted Sarandos, directorul de conţinuturi al Netflix, a declarat pentru Variety că organizatorii Festivalului de la Cannes au instituit o nouă regulă care interzice includerea în competiţia oficială a filmelor care nu beneficiază şi de distribuţie în cinematografele franceze.

Sarandos a declarat într-un interviu pentru publicaţia Variety că s-a luat decizia ca Netflix să nu participe anul acesta la festival.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.